Näytä video
2

Achrén Ulla

"Tahto, kokemus ja uskallus Jotta seutukuntaa voidaan viedä eteenpäin, tarvitaan tahtoa, kokemusta ja uskallusta kantaa vastuuta. Tämä tehdään eduskunnassa. Turvallisuus, koulutus ja joustavat ja toimivat yhteydet ovat menestyksen ehtoja ja arvoja joiden puolesta haluan jatkossakin tehdä työtä. "

Olen ollut Åbo Akademin palveluksessa monet vuodet sekä opinto-, talous-, tiedotus-, että hallintotehtävissä. Viiden vuoden ajan olin RKP:n puoluesihteerinä, sain osallistua hallitusneuvotteluihin, tehdä työtä ministereiden ja kansanedustajien kanssa, joten työtilanne on tuttu.
Turun kunnallispolitiikassa olen ollut mukana sekä kaupunginhallituksessa että -valtuustossa, jossa olen edelleen. Päiväkotiasiat, kouluongelmat, vesi- ja energiahuolto, yrittäjien haasteet ja vanhustenhoito ovat muiden ohella antaneet aihetta olla aktiivinen ja viedä asioita eteenpäin.
Nyt minulla on valmius tehdä töitä eduskunnassa koko seudun hyväksi; tunnin juna, DI-koulutus Turun yliopistoon, paremmat kulkuyhteydet yrittäjille, teollisuudelle ja turisteille saaristossa, turvallisuutta niin toreilla kuin kaduilla ja teillä eli poliisille kaipaamansa resurssit. Yhdessä on hyvä ponnistaa eteenpäin.

Nimi: Achrén Ulla
Syntymävuosi: 1953
Vaalipiiri: Varsinais-Suomen vaalipiiri
Kotipaikka: Turku
Titteli: Kauppat.maisteri, hallintojohtaja
Sähköposti: ulla.achren@abo.fi
Puhelinnumero: 050 4013710
www: http://ullaachren.fi
Jäsenenä:
Svenska Kvinnoförbundet
Svenska Kvinnoförbundet

Vaaliteemat

Ikäystävällinen yhteiskunta

Turvallisuus on välittämistä
Meille on tärkeää, että voimme liikkua ulkona turvallisesti, kellonajasta ja paikasta riippumatta. Seniorien tulee voida asua kotona ja hyödyntää kotipalveluita ja heille tulee tarvittaessa tarjota paikka palvelutalossa. Opiskelijoiden ja lapsiperheiden arkea on tuettava. Luontoa tulee varjella, jotta lapsemme ja lapsenlapsemme voivat nauttia puhtaasta vedestä ja ilmasta.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Koulu ja koulutus

Koulutus on avain menestykseen
Turku on sivistyksen kehto arvostettuine korkeakouluineen. Jotta pystymme jatkossakin tarjoamaan korkealaatuista opetusta ja pitämään ammattiosaamista Varsinais-Suomen alueella, tulee meidän turvata varhaiskasvatus, riittävä opintotuki ja resurssit koulutuksen kehittämiseen sekä tieteen ja tutkimuksen tekemiseen.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Infrastruktuuri ja toimivat liikenneyhteydet

Yhteydet luovat elinvoimaa
Yritykset ja työntekijät tarvitsevat nopeita ja käteviä lento- ja raideyhteyksiä. Saariston asukkaat ja yrittäjät kaipaavat parempia teitä ja uusia siltoja saarien välille. Yliopiston kampusaluetta tulisi elävöittää ja järkevöittää sisäisillä bussiyhteyksillä. Tehokkaat ja saavutettavissa olevat tietoliikenneyhteydet ovat sujuvan arjen elinehto.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Yhdessä enemmän

RKP:n eduskuntavaaliohjelma 2019

Tutustu