Näytä video
257

Bergenheim Sean

""Toimivamman perhearjen puolesta""

Olen kotoisin Espoosta ja siksi on luonnollista astua ehdolle RKP:lle Uudellamaalla. Olen entinen NHL-pelaaja, joka työskentelee tällä hetkellä yrittäjänä ja media-alalla. Politiikkani laittaa etusijalle toimivan perhe-elämän ja haluan myös keskittyä terveyteen sekä ympäristöön. Lapsiperheet tarvitsevat enemmän tukea sekä toimivamman arkipäivän. Lastemme koulutus on turvattava ja parannettava kaikkien säästöjen jälkeen.

RKP:lle ja minulle opetuksen laatu on tärkeysjärjestyksessä ensimmäisenä. Osaavat opettajat luovat koulutuksen ja innostavat oppilaita. Haluan että koulutus on maksuton päivähoidosta korkeakouluihin tulevaisuudessa ja sen lisäksi näen tärkeänä, että panostaisimme enemmän terveyttä edistävään iltapäiväkerhotoimintaan joka sisältyisi jokaisen lapsen kouluarkeen. Haluan myös painaa duunia SoMe-kiusaamista vastaan.

Nimi: Bergenheim Sean
Syntymävuosi: 1984
Vaalipiiri: Uudenmaan vaalipiiri
Kotipaikka: Espoo
Titteli: Ent. NHL-pelaaja, yrittäjä, media
Sähköposti: sbergenheim@rkp.fi
www: https://www.sbergenheim.fi

Vaaliteemat

Maailman lapsiystävällisin maa

TOIMIVA PERHE-ELÄMÄ

1.TERVEYTTÄ EDISTÄVÄ ILTAPÄIVÄKERHO -
Lapsille mahdollisuus harrastaa iltapäivisin. Vanhempien työpäivät eivät keskeytyisi yhtä paljon ja iltaisin perheet saisivat enemmän laatuaikaa yhdessä.

2. MAKSUTON PÄIVÄKOTI yli kolmen vuoden ikäisille.

3. VANHEMPAINVAPAAT - Joustava 6+6+6-malli. Vanhemmat saavat valita + mahdollistaa enemmän aikaa yhdessä vanhempainvapaiden aikana.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Koulu ja koulutus

KOULUTUS

1. LOPETETAAN KOULUTUKSEN LEIKKAUKSET! - Maksuton varhaiskasvatus, turvalliset ja puhtaat koulut, opiskelijatukea korotettava

2. HOUKUTTELEVA OPETTAJAN AMMATTI - Osaavia nuoria tarvitaan opettajiksi jatkossakin jotta lastemme koulutustaso pysyy korkeana.

3. KIELTEN OPPIMINEN - Ruotsinkieli on avainasemassa eri mahdollisuuksille Pohjoismaiden välillä. Paremmat kieli- sekä yhteiskuntataidot maahanmuuttajille johtaa tehokkaampaan
integraatioon.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Hyvinvoiva kansa

1. LIIKUNTA - Harrastustakuu (Lasten liikuntaseteli vähävaraisille lapsiperheille) & parempi työhyvinvointi

2. RUOKA - Halvemmat vihannekset ja hedelmät. Tuen lähituotettua sekä kasvisruokaa kouluihin.

3. MIELENTERVEYS - Pysäytetään somekiusaaminen! Lisää henkilöstöä mielenterveyshuoltoon ja kouluihin avustajien, ohjaajien sekä psykologien muodossa.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Yhdessä enemmän

RKP:n eduskuntavaaliohjelma 2019

Tutustu