Näytä video
261

Buss Allan

"Päätavoitteeni on saada ihmiset ottamaan kantaa ja äänestämään toimivan demokratian puolesta! "

Olen 36-vuotias perheellinen yrittäjä ja kulttuuriaktiivi Vantaalta.

Politiikkaan lähdin mukaan kevään 2017 kunnalisvaaleissa. Hyvän menestyksen ansiosta pääsin mukaan kultuuri- ja liikuntalautakuntaan, sekä paikalliseen ideointitoimikuntaan. Olen pitkään halunnut myös päästä vaikuttamaan valtakunnalisiin ja ympäristöä koskeviin asioihin.

En pidä tavasta jolla politiikkaa hoidetaan Suomessa ja mielestäni demokratia ei toteudu. Poliitikkojen aikaa kuluu puolueiden keskinäisissä valtataisteluissa, eikä Suomen etu toteudu parhaalla tavalla. Hyvänä esimerkkinä kaivosyhtiöiden harjoittama luonnonvarojen hyväksikäyttö, johon nykyinen lainsäädäntö ja lupamenettely suorastaan kannustaa.

Politiikkaan mukaan lähteminen oli minulle melkoinen kynnys, koska en ole pitänyt itseäni poliitikkona, vaan pikemminkin aktivistina. Vanhemmalla iällä olen kuitenkin oppinut ymmärtämään sen, että jos todella haluaa vaikuttaa, pitää osallistua myös päätöksentekoon.

Päätavoitteeni on saada ihmiset ottamaan kantaa ja äänestämään toimivan demokratian puolesta! Parhaat vahvuuteni liittyvät tiimityöskentelyyn ja ristiriitojen ratkontaan. Osaan ottaa eri näkökannat huomioon ja tarkastella asioita laajempina kokonaisuuksina, sekä toimia ”tulkkina” näkemyserojen törmätessä.

Nimi: Buss Allan
Syntymävuosi: 1982
Vaalipiiri: Uudenmaan vaalipiiri
Kotipaikka: Vantaa
Titteli: Arboristi
Sähköposti: aantacrew@gmail.com
www: https://allanbuss.fi/

Vaaliteemat

Tasa-arvoinen Suomi

Jotta saavutammea tasa-arvoisen Suomen on kaikkien, eteenkin nuorten ääni saatava kuuluviin.
Melkein puolet nuorista jättää äänestämättä.
Se ei ole demokratiaa.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Yhdessä enemmän

RKP:n eduskuntavaaliohjelma 2019

Tutustu