Näytä video
5

John Eriksson

Opiskelen valtio-oppia ja viestintää neljättä vuotta Åbo Akademissa ja kirjoitan paraikaa graduani Tšetšeniasta. Opiskeluni ohella olen sijaisena Folkhälsanilla sekä Studentbladetin freelancerina.

Nimi: John Eriksson
Syntymävuosi: 1995
Vaalipiiri: Varsinais-Suomen vaalipiiri
Kotipaikka: Turku
Sähköposti: erikssonjohn29@gmail.com
Puhelinnumero: 0505321495

Vaaliteemat

Ilmasto ja ympäristö

Haluan että Suomesta tulee hiilineutraali maa ja haluan tehdä töitä vihreän ja kestävän teknologian kehityksen puolesta. Toivon, että Turussa valitaan raitsikka koska se on ympäristöystävällinen vaihtoehto.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Kieli

Haluan että Suomi on maa jossa pärjää myös ruotsin kielellä ja sen takia pidän tärkeänä, että turvaamme ruotsinkieliset instituutiot kuten Åbo Akademin.

Pidän Turkua mahtavana opiskelukaupunkina ja Åbo Akademin ruotsinkielisyys tekee siitä myös konkreettinen vaihtoehdon opiskelijoille muista Pohjoismaista.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Työ ja yrittäjyys

Haluan tehdä töitä sen eteen, että niin ulkomaalaiset kuin kotimaiset yritykset aloittavat toimintansa Varsinais-Suomessa. Lisääntyvä yrittäjyys luo uusia työpaikkoja, joka mahdollistaa työllisyysasteen nousun. Yhteiskunta muuttuu jatkuvasti ja sen takia tarvitsemme yrittäjiä jotka tuovat mukanaan uusia ideoita ja ratkaisuja.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Yhdessä enemmän

RKP:n eduskuntavaaliohjelma 2019

Tutustu