Näytä video
183

Eriksson Kenneth

"Turvaa ja tukea - Järjellä ja sydämellä"

Olen 58 vuotias rikosylikonstaapeli, joka työskentelee Helsingin poliisilaitoksessa järjestäytyneen rikollisuuden parissa. Urani aikana olen aikana työskennellyt vakavien väkivaltarikosten, huumausainerikosten ja ihmiskaupparikosten parissa. Minulla on 3 poikaa, joista yksi on eritystukea tarvitseva nuori mies. Olen toiminut mm. Kirkkonummen kehitysvammaisten tuki ry:n puheenjohtajana.

Nimi: Eriksson Kenneth
Syntymävuosi: 1960
Vaalipiiri: Helsingin vaalipiiri
Titteli: Rikosylikonstaapeli
Sähköposti: kentsu60@hotmail.com
Puhelinnumero: 0405535454

Vaaliteemat

Turvallisuus

Kokonaisvaltainen turvallisuus koostuu monen eri toimijan yhteistyöstä. Tärkeimpinä mielestäni on mm. koulutusjärjestelmän, poliisin, sosiaalitoimen ja oikeusjärjestelmien toimivuus yhdessä ja erikseen.

Kenenkään ei pidä pudota väliin tai elää pelossa.
Kaikkien heikoimmassa asemassa olevia ei saa unohtaa.

Kaikilla on oikeus turvalliseen arkeen.

Näiden asioiden saavuttamiseksi on turvattava riittävät resurssit ja turvallisuuden tunteen kannalta on tärkeää että saa palvelua omalla äidinkielellään.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Sosiaaliturva ja turvallisuus

Heikoimmassa asemassa olevat henkilöt.

Eritystukea tarvitsevien henkilöiden tuki pitää määritellä jokaisen henkilökohtaisen tarpeen mukaan.
Lapsille pitää taata yhdenvertaiset mahdollisuudet kouluttautua sekä saada elämäntilanteeseen tarvittava tuki. Aikuisten on huomioitava, ettei yksikään lapsi jää ongelmissaan yksin.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Ikäystävällinen yhteiskunta

Ikäihmisillä tulee olla mahdollisuus itse valita miten ja missä haluavat viettää elämänsä. Yhteiskunnan on pystyttävä tukemaan tätä tarvetta joko omassa asunnossa tai palvelutalossa. Palvelun pitää olla rakennettu siten, että ikäihminen tuntee olonsa turvalliseksi.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Yhdessä enemmän

RKP:n eduskuntavaaliohjelma 2019

Tutustu