Näytä video
266

Harald Bo

"Rohkeiden uudistusten puolesta. "

Syntynyt Pohjanmaalla. Valtiotieteen maisteri Åbo Akademista. Naimisissa, 3 lasta ja 4 lastenlasta. Lukee, rakentaa, kokkaa ja viihtyy puutarhassa ja Padvaö saaressa Bromarvissa.
30 vuotta finanssialalla, Suomessa, Pohjoismaissa ja kansainvälisesti - 7 vuotta Nordean varatoimitusjohtajana. Sen jälkeen Tiedon Executive Advisors yksikön johtaja ja siinä myös EU:n Expert Groupin on Electronic Invoicingin puheenohtaja. Nyt hallitusammattilainen, neuvonantaja, digiaktivisti, start-up yritysten tukija ja Lainsäädännön arviointineuvoston jäsen. Real Time Economy ohjelman perustaja ja MyData.org perustajajäsen.

Nimi: Harald Bo
Syntymävuosi: 1948
Vaalipiiri: Uudenmaan vaalipiiri
Kotipaikka: Espoo
Titteli: Senior Advisor
Sähköposti: bo.harald1@gmail.com
www: https://www.facebook.com/Bo-Harald-Action-is-all-2266075230340544/?modal=admin_todo_tour

Vaaliteemat

Ilmasto ja ympäristö

Tarvitsemme nopeita ja voimakkaita toimia. Korkea CO2 haittavero ja paljon muuta. Emme voi jatkaa riskinottoa.
Haittaverot voivat tuottaa merkittäviä verokertymiä, joilla voidaan rahoittaa uutta teknologiaa ja alentaa työn verotusta.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Työ ja yrittäjyys

Jokainen sentti hyvinvointiyhteiskunnan rahoituksesta syntyy yrityksissä. Onnistuminen avoimessa globaalisessa kilpailussa ei aina ole helppoa. Kaikki mahdollinen on tehtävä, jotta kilpailukyky vahvistuu (digitalisointi ja työvoiman saanti keskeisiä) Vain nostamalla työllisyysastetta, tuottavuutta ja luomalla uusia ja parempia työpaikkoja voidaan vältttää vielä suurempia säästämistarpeita kuin VM:n kuvaama kahden miljardin tarve. Kun Ruotsi alentaa maahan tulevien huippuosaajien verotusta on syytä vastata haasteeseen.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Europa

Meillä on johtava asema monessa datatalouden ekosysteemityössä ja tämän perusteella meidän tulee jatkaa aktiivista Euroopan ohjaamista oikeaan suuntaan. Digitalisointi tulee nyt aivan uuteen vaiheeseen, jolla tulee olemaan ratkaiseva merkitys sekä kilpailukyvylle että sisämarkkoiden harmonisoinnille. Tämä alue ansaitsisi ehdottomasti tilaa vaalikeskusteluissa.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Yhdessä enemmän

RKP:n eduskuntavaaliohjelma 2019

Tutustu