Näytä video
45

Ingo Christoffer

"Haluan rakentaa hyvinvoivan yhteiskunnan, joka panostaa koulutukseen, parantaa työllisyyttä ja näkee maaseudun potentiaalin ilmastonmuutoksen torjumisessa. Minulla on palava halu tehdä töitä enkä anna periksi ennen kuin olen saavuttanut tavoitteitani. RKP-nuorten puheenjohtajana olen viime vuodet saanut seurata Suomen politiikkaa hyvin läheltä ja nähnyt mitä tulisi saada aikaan ensi vaalikaudella. Helsingissä minulle on muodostunut vahva verkosto, jota aion hyödyntää päästääkseni tavoitteisiini."

Olen kunnianhimoinen poliitikko, jolla on vahvat siteet maatalouteen, jonka parissa olen kasvanut ja työskennellyt koko elämäni.
Olen ollut aktiivinen järjestömaailmassa yli puolet elämästäni, aina kesäteattereista tuottajajärjestöihin. Viimeiset kaksi vuotta olen toiminut kokopäiväisesti RKP-nuorten puheenjohtajana. Järjestöelämässä olen oppinut, että lähiyhteiskuntaan voi vaikuttaa, ja sitä työtä haluan myös jatkaa eduskunnassa.
Vapaa-ajallani vietän aikaa ystävien ja perheen kanssa. Jos kalenteristani löytyy vapaa-aikaa, haluan viettää sitä kotona lammastilalla tai metsätöiden parissa.
Seuraa minua sosiaalisissa medioissa, jos haluat tietää lisää minusta ja politiikastani.

Nimi: Ingo Christoffer
Syntymävuosi: 1994
Vaalipiiri: Vaasan vaalipiiri
Kotipaikka: Mustasaari
Titteli: Puheenjohtaja, maaseutuyrittäjä, tradenomi
Sähköposti: christoffer@su.fi
Puhelinnumero: 040-5455472
www: https://www.christofferingo.fi
Jäsenenä:
Svenska Kvinnoförbundet
Svenska Kvinnoförbundet
Svensk_Ungdom
Svensk Ungdom

Vaaliteemat

Koulu ja koulutus

Koulutuspanostukset tarvitaan nyt.
Eduskunnassa haluan tehdä töitä ammattikoulutuksen lähiopetuksen parantamiseksi.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Yhdessä enemmän

RKP:n eduskuntavaaliohjelma 2019

Tutustu