Näytä video
46

Jungell Ida-Marie

"On nuorisojen aika kuulua ja vaikuttaa."

Olen 25-vuotias ja olen juuri muuttanut takaisin Pietarsaarelle, jossa asun kumppanini Andersin kanssa. Koska olen henkilö, joka tekee tosi paljon tällä hetkellä, on helpompi sanoa, että minä: opiskelen, teen töitä, olen yhdistyshenkilö, rakastan liikunta ja kulttuuri ovat intohimo, tykkään valokuvauksesta ja minua kiinnostaa sosiaaliset mediat, ja olen myös tosi sosiaalinen.

En ollut koskaan koulussa erittäin hyvä, varsinkin ei yhteiskuntatieteessä ja politiikka oli minun mielestäni niin monimutkainen. Noin kaksi vuotta sitten aloin ajatella yhä enemmän siitä, miten asiat muuttuvat kaupungissa, ja mitä polkuja voit mennä osallistumaan ja vaikuttaa. Vuonna 2017 minut valittiin kunnanvaltuustoon Pietarsaaressa, ja siitä lähtien olen oppinut yhä enemmän politiikasta ja kiinnostunut.

Eduskunnan kautta voin osallistua ja vaikuttaa asioihin, jotka vaikuttavat enemmän kuin vain ne, jotka asuvat Pietarsaaressa, ja asioita, jotka itse olen intohimoisesti kehittymässä. Nämä ovat aiheita, kuten nuorten tulevaisuuden mahdollisuuksia, kestävää kehitystä sekä kulttuuria ja urheilua.

Nimi: Jungell Ida-Marie
Syntymävuosi: 1993
Vaalipiiri: Vaasan vaalipiiri
Kotipaikka: Pietarsaari
Titteli: Opiskelija
Sähköposti: idajungell@gmail.com
www: http://ida-marie.fi
Jäsenenä:
Svenska Kvinnoförbundet
Svenska Kvinnoförbundet
Svensk_Ungdom
Svensk Ungdom

Vaaliteemat

Yhdessä enemmän

RKP:n eduskuntavaaliohjelma 2019

Tutustu