Näytä video
190

Kaleva Sabrina

"Hyvinvoivan Suomen puolesta."

Lähellä sydäntäni on koulukiusaamiseen puuttuminen ja pienyrittäjien asema. Yksi tärkeimmistä asioista on myös, että asenne mielenterveysongelmia kohtaan muutetaan, ja ihmiset saavat apua helpommin.

Nimi: Kaleva Sabrina
Syntymävuosi: 1990
Vaalipiiri: Helsingin vaalipiiri
Titteli: Asiakkuuspäällikkö taloushallinnon parissa
Sähköposti: sabrina.kaleva@gmail.com
Puhelinnumero: 050 400 5386
www: https://www.sabrinakaleva.com
Jäsenenä:
Svenska Kvinnoförbundet
Svenska Kvinnoförbundet
Svensk_Ungdom
Svensk Ungdom

Vaaliteemat

Hyvinvoiva kansa

Meillä on asiat periaatteessa tosi hyvin Suomessa, ja silti erittäin moni ihminen voi todella huonosti. Jotta maamme voisi hyvin, meidän on voitava hyvin. Haluan, että ihmiset saavat apua ajoissa, kun voivat huonosti, ja että mielenterveyteen liittyvät ongelmat otetaan vakavasti. Meidän on puhuttava näistä asioista avoimemmin.

Emme voi odottaa, että lapset ottavat vastuun koulukiusaamisen lopettamisesta, vaan meidän aikuisten on tehtävä aloite. Haluan, että tulevaisuudessa jokainen lasten ja nuorten kanssa työskentelevä henkilö osaa tunnistaa sekä saa mahdollisuuden puuttua kiusaamiseen. Meidän on myös aloitettava työ lasten vanhemmista.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Työ ja yrittäjyys

Työskentelen päivittäin yrittäjien parissa, ja olen havainnut, että Suomessa saa todella hyvin apua kun on perustamassa yritystä, mitä arvostan. Mutta muutaman vuoden kuluessa tilanne voi muuttua todella vaikeaksi yrittäjälle niin taloudellisen kuin henkisen jaksamisen kantilta. Siinä hetkessä pitäisi myös olla tukea tarjolla.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Ilmasto ja ympäristö

Päävastuu ilmastokysymyksen ratkaisemisesta ei saa olla yksilön harteilla, vaan selkeitä päätöksiä on tehtävä.

Tulen työskentelemään sen eteen, että ilmaston lämpeneminen pysäytetään 1,5 asteeseen ja että Suomi on hiilineutraali valtio vuonna 2035.

Samalla haluan yksilönä ottaa vastuun omista teoista niin paljon kuin mahdollista. On tärkeää osoittaa, että voit tehdä hyviä päätöksiä, vaikka laki ei siihen velvoita.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Yhdessä enemmän

RKP:n eduskuntavaaliohjelma 2019

Tutustu