Näytä video
22

Kaskiluoto Viljami

"Lupaan olla tavoitettavissa enkä linnoittautua työhuoneeseeni. Haluan tehdä päätöksiä, jotka perustuvat tutkimukseen eivätkä huhuihin. Minä haluan antaa aikaani sinulle ja Suomelle."

Minä olen 24-vuotias opiskelija Tampereelta, joka lähti ehdokkaaksi antaakseen liberalismille äänen Pirkanmaalla: RKP ei ole vain kielipuolue yhdelle vähemmistölle.

Ihmisenä arvostan rehellisyyttä ja kykyä ajatella kriittisesti. Poliitikkona arvostan yhdenvertaisuutta ja reiluutta sekä vapautta ja vastuuta.

Nimi: Kaskiluoto Viljami
Syntymävuosi: 1994
Vaalipiiri: Pirkanmaan vaalipiiri
Kotipaikka: Tammefors
Titteli: studerande
Jäsenenä:
Svensk_Ungdom
Svensk Ungdom

Vaaliteemat

Koulu ja koulutus

Leikkaaminen ja leikkauksilla pelottelu on vastuutonta, koska korkeasti koulutettu työvoima on Suomen ainoa tapa kilpailla globaaleilla markkinoilla.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Ilmasto ja ympäristö

Minun sukupolveni on ensimmäinen, joka näkee ilmastonmuutoksen konkreettiset vahingot, mutta valitettavasti viimeinen, joka voi tehdä asialle jotain. Siksi on tärkeää alka tehdä tarvittavia poliittisia päätöksiä nyt – tahtoa ja mahdollisuuksia on jo.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Ulkopolitiikka

Meidän pitää olla ylpeitä Suomesta: me olemme saaneet paljon aikaan ja meidän tulee jatkaa, jotta olemme hyvänä esimerkkinä maailmalle.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Yhdessä enemmän

RKP:n eduskuntavaaliohjelma 2019

Tutustu