Näytä video
273

Lesch-Saarinen Helena

"Eduskuntaan tarvitaan ääni Hangosta"

Olen nainen joka seisoo sanansa takana. Omasta mielestäni empaattinen ja eläinrakas ihminen. Nautin keskusteluista ja ajatuksenvaihdosta ihmisten kanssa.

Nimi: Lesch-Saarinen Helena
Syntymävuosi: 1961
Vaalipiiri: Uudenmaan vaalipiiri
Kotipaikka: Hanko
Titteli: vientisihteeri
Sähköposti: helena.lesch-saarinen@hanko.fi
Jäsenenä:
Svenska Kvinnoförbundet
Svenska Kvinnoförbundet

Vaaliteemat

Maailman lapsiystävällisin maa

Vielä on paljon tekemistä jotta päästää maaliin.
Lasten hyvinvointi tulisi ottaa huomioon monessa asiassa, esim. kaupunki suunnittelussa, metsien ja puistojen tilat pitäisi huomioida lastenkin ehdoilla. Nuorten ääni on tärkeä ja nuorisiparlamentit ja -valtuustot ovat erittäin hyvä asia!

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Tasa-arvoinen Suomi

Tasa-arvoisessa maassa tarvitaan mm. muutoksia perhevapaisiin. 6+6+6 malli antaa hyvän mahdollisuuden perheille suunnitella vapaitaan. Tällä mallilla mahdollistetaan äitien nopeampaa paluuta töihin tai vaihtoehtoisesti jäädä kotiin hoitamaan lasta. Perheet voivat itse valita. Korvamerkityt kuukaudet isille vauvan hoitamiseen on hyvä asia. Vanhempainvapaa pitäisi myös pidentää niin, että toisen vanhemman on mahdollista hoitaa esim. sairasta lastaan 13 ikävuoteen asti.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Kaupungistuminen ja kaupunkipolitiikka

Hanko-Hyvinkääradan sähköistäminen, kantatie 51 ja valtatie 25 ovat alueemme kehityksen ja elinkeinon kehittymisen haaste. Tarvitaan tahtotila ja voimia asian läpiviemiseen. Olemme odottaneet jo kauan tämän toteuttamista.


Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Yhdessä enemmän

RKP:n eduskuntavaaliohjelma 2019

Tutustu