Näytä video
274

Lindqvist Kaj

"Kuntien on myös tulevaisuudessa saatava tuottaa sosiaali- ja terveydenhuollon lähipalveluja."

Enemmän resursseja vanhustenhoitoon ja kotihoitoon - emme Uudellamaalla tarvita hallituksen maakuntahallintoa!
Haluan säilyttää pohjoismaisen hyvinvointiyhteiskunnan - satsauksia terveydenhoitoon, koulutukseen ja perheisiin - jokaiselle nuorelle taataan opiskelupaikka - palkataan enemmän poliiseja.
On luovuttava perintöverosta Ruotsin mallin mukaisesti! Ei tietulleja ja ruuhkamaksuja - kehitämme joukkoliikennettä ja rakennamme lisää liityntäpysäköintiä! Kunnille tarvitaan enemmän valtuuksia kaavoituksessa! Tiemäärärahat on jaettava oikeudenmukaisemmin!

Olen Sipoon kunnanhallituksen puheenjohtaja ja eläkeläinen. Aikaisemmin työskentelin koulutuspäällikkönä Suomen Kuntaliitossa ja tunnen hyvin kuntasektorin ja kuntia koskevaa lainsäädäntöä. Koulutus; sosionomi ja valt.kand. Pääaine kunnallisoikeus. Ylioppilas Borgå Lyceumista. Perhe; vaimo ja kaksi aikuista lasta. Harrastukset; luonto ja jalkapallo.

Nimi: Lindqvist Kaj
Syntymävuosi: 1953
Vaalipiiri: Uudenmaan vaalipiiri
Kotipaikka: Sipoo
Titteli: Kunnanhallituksen puheenjohtaja, eläkeläinen
Sähköposti: kaj.lindqvist@sipoo.fi
Puhelinnumero: 0500703116
www: https://www.kajlindqvist.fi

Vaaliteemat

Hoito ja hoiva

Kuntien on myös tulevaisuudessa saatava tuottaa sosiaali- ja terveydenhuollon lähipalveluja - enemmän resursseja vanhustenhoitoon ja kotihoitoon - emme Uudellamaalla tarvita hallituksen maakuntahallintoa!

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Koulu ja koulutus

Haluan säilyttää pohjoismaisen hyvinvointiyhteiskunnan - satsauksia koulutukseen, terveydenhoitoon ja perheisiin - jokaiselle nuorelle taataan opiskelupaikka - palkataan enemmän poliiseja turvallisuuden parantamiseksi!
Sallitaan rakentamista maaseudulle - näin taataan kyläkouluja myös tulevaisuudessa!

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Oikeudenmukainen verotus

On luovuttava perintöverosta Ruotsin mallin mukaisesti! Ei tietulleja ja ruuhkamaksuja - kehitämme joukkoliikennettä ja rakennamme lisää liityntäpysäköintiä! Tuloverotus tulee kannustaa työntekoon. Työllisyysastetta on nostettava!

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Yhdessä enemmän

RKP:n eduskuntavaaliohjelma 2019

Tutustu