Näytä video
278

Rehnström Kristian

"Uutta energiaa eduskuntaan!"

Olen syntynyt Espoossa ja asun Vantaalla vaimoni, kahden lapsen ja koiran kanssa. Vanhin tyttäremme on jo muuttanut pois kotoa.

Asetun ehdolle eduskuntavaaleissa, koska olen aina ollut kiinnostunut yhteiskunnallisista asioista. Olen työskennellyt energia-alalla yli kaksikymmentä vuotta. Kokemukseni työelämästä tulee olemaan hyödyksi eduskunnassa. Koska olen tehnyt paljon vaikutustyötä, askel päättäjäksi ei ole hirvittävän pitkä.

Nimi: Rehnström Kristian
Syntymävuosi: 1968
Vaalipiiri: Uudenmaan vaalipiiri
Kotipaikka: Vantaa
Titteli: diplomi-insinööri, aluejohtaja
Sähköposti: kristian@rehnstrom.fi
Puhelinnumero: 0504534271
www: http://www.rehnstrom.fi
Jäsenenä:
Svenska Kvinnoförbundet
Svenska Kvinnoförbundet

Vaaliteemat

Ilmasto ja ympäristö

Vaalikauden tärkein kysymys tulee olemaan ilmastomuutos. On kuitenkin olemassa myös muita tärkeitä ympäristökysymystä. Itämeri ei voi hyvin. Meidän tulee jatkaa mereen valuvien päästöjen vähentämistoimenpiteitä niin Suomessa kuin muissa Itämerivaltioissa. Kaupungeista tai aluksista peräisin olevaa puhdistamatonta jätevettä ei saa päästää mereen.

Luftutsläppen från energiproduktion och trafik kommer att minska. Ett viktigt verktyg är handeln med utsläppsrätter. Dubbelstyrning med nationella skatter skall undvikas.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Oikeudenmukainen verotus

Työn verotuksen tulee kannustaa työntekoon. Kannustinloukut, jotka muodostuvat kiristyvän verotuksen ja vähentyvien sosiaalitukien yhteisvaikutuksesta ja ovat suuremmat kuin palkankorotus, tulee saada pois. Toinen suuri oikeudenmukaisuuskysymys on perintövero, joka tulisi muuttaa ruotsalaisen mallin mukaiseksi. Tällöin vero maksettaisiin vasta kun peritty omaisuus myydään. Kysymys on tärkeä perheyrityksille ja maataloudelle. On kestämätöntä, että nämä joutuvat noin 30 vuoden välein uhrautumaan taloudellisesti jotta omistajalla olisi varaa maksaa perintövero. Myös tavallinen perhe joutuu kohtuuttoman suuren uhrauksen eteen, jos heidän pitää lunastaa kesämökkinsä verokarhun kynsistä.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Maailman lapsiystävällisin maa

Opintoja ja työtä pitää voida yhdistää nykyistä paremmin vanhemmuuteen. Vanhempainvapaata tulee muuttaa 6+6+6-mallin mukaiseksi. Tällöin äiti käyttäisi 6 kuukautta, isä 6 kuukautta ja yhdessä sovittaisiin viimeisen puolen vuoden käytöstä. Meidän pitää myös panostaa hyvään varhaiskasvatukseen ja kouluun. Päiväkotien pitää olla lähettyvillä ja niillä tulee olla tuttu ja turvallinen henkilökunta.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Yhdessä enemmän

RKP:n eduskuntavaaliohjelma 2019

Tutustu