Näytä video
197

Stenbäck Henrik

"Tarvitaan perhevapaauudistus, joka luo tulevaisuudenuskoa. Työllisyysastetta pitää nostaa ja työelämää uudistaa. Uskottava ilmastopolitiikka – siitä ei voi tinkiä. "

Olen 61 vuotias helsinkiläinen, joka on kasvanut Töölössä, olen asunut Krunikassa ja nykyään asun Lauttasaaressa. Olen runsaat viisi vuotta työskennellyt Ruotsalaisen eduskuntaryhmän pääsihteerinä. Ennen sitä tein toimittajan uraa noin kolme vuosikymmentä mm. Hbl:n ja Vasabladetin toimituksessa. Jalkapallo, musiikki ja kirjat ovat minulle tärkeitä. Ja perhe: olen naimisissa, meillä on kolme täysikäistä lasta ja kaksi lastenlasta - tutustuminen uuteen sukupolveen avartaa!

Nimi: Stenbäck Henrik
Syntymävuosi: 1957
Vaalipiiri: Helsingin vaalipiiri
Kotipaikka: Lauttasaari
Titteli: Ruotsalaisen eduskuntaryhmän pääsihteeri
Sähköposti: henrik.stenback@riksdagen.fi
Puhelinnumero: 050 3345014

Vaaliteemat

Maailman lapsiystävällisin maa

Tarvitaan perhevapaauudistus, joka luo tulevaisuudenuskoa. Ehdotamme perhepoliittista kokonaisuudistusta, joka luo paremmat edellytykset perheen ja työn yhteensovittamiselle. RKP:n uukdistus pidentää ansiosidonnaista perhevapaata 18 kuukauteen (6+6+6).

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Ilmasto ja ympäristö

Uskottava ilmastopolitiikka - siitä ei voi tinkiä. Myös tässä asiassa on tärkeää ymmärtää, että Suomi vaikuttaa parhaiten EU:n ytimessä.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Yhdessä enemmän

RKP:n eduskuntavaaliohjelma 2019

Tutustu