Näytä video
15

Sveholm Sharie

Olen kolmannen vuoden liiketalouden opiskelija Yrkeshögskolan Noviassa. Tällä hetkellä toimin opiskelijakunnan puheenjohtajana. Vapaa-aikani vietän mieluiten sohvalla Netflixin ja popkornikulhon ääressä.

Nimi: Sveholm Sharie
Syntymävuosi: 1997
Vaalipiiri: Varsinais-Suomen vaalipiiri
Kotipaikka: Turku
Titteli: Opiskelija
Jäsenenä:
Svensk_Ungdom
Svensk Ungdom

Vaaliteemat

Koulu ja koulutus

Koulutuksen laadun parantamiseksi on panostettava koulujen perusrahoitukseen. Opiskelijan täytyy pystyä elämään opintotuella mutta ei kuitenkaan tulla rangastetuksi ahkeruudestaan, jos tekee työtä opinnoiden ohessa. Haluan nostaa 50% sekä opintotukea että sen tulorajaa.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Ilmasto ja ympäristö

Haluan, että jätteiden lajittelu on itsestään selvyys jokaisessa kodissa. Tämän saavuttamiseksi on investoitava yhä useampaan lajittelupisteisiin. Haluan myös työskennellä sen puolesta, että yhä useammat ihmiset valitsevat kollektiivisia vaihtoehtoja oman autonsa edellä. Siksi näen hyvin toimivan infrastruktuurin tärkeänä investointina.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Hyvinvoiva kansa

Nuorten hyvinvointia on otettava paremmin huomioon. Apua on aina oltava helposti saatavilla niille, jotka sitä tarvitsevat. Avun saaminen kestää liian kauan, joten resursseja on lisättävä, jotta odotusajat lyhenisivät. On myös tärkeää asettaa opiskelijoiden hyvinvointi etusijalle.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Yhdessä enemmän

RKP:n eduskuntavaaliohjelma 2019

Tutustu