Näytä video
114

Tyyskä Pia

"Terveydenhuollossa tulisi kiinnittää huomiota pyöröovipotilaiden hoitoon. Oikea aikainen ja oikea paikkainen hoito on kaikkien etu. "

Olen 43-vuotias psykiatrinen sairaanhoitaja, noin 20 vuoden työkokemuksella. Olen äiti kolmelle pojalle. Meillä eletään niin lapsuus ikäisen kuin teini-ikäisen lapsen arkea.
Olen aktiivisesti mukana lasten harrastuksissa mutta minulle jää myös omiin harrastuksiin aikaa kuten käsitöille ja luonnosta nauttimiseen niin vesillä kuin maalla.

Nimi: Tyyskä Pia
Syntymävuosi: 1975
Vaalipiiri: Hämeen vaalipiiri
Kotipaikka: Lahtis
Titteli: Sjukskötare Yh -Sairaanhoitaja Amk
Sähköposti: pia.tyyska.sfp@gmail.com
Puhelinnumero: 0417212362
www: https://www.piatyyska.com

Vaaliteemat

Hoito ja hoiva

Jokaisella on oikeus asianmukaiseen hoitoon. Mielenterveys- tai riippuvuusongelmista kärsivät ihmiset tarvitsevat tukea.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Koulu ja koulutus

Koulutus kaikille lapsille ja nuorille. 5-vuotiaana esikouluun saavat enemmän aikaa asteittaiseen sopeutumiseen ja oppimiseen - lasten on helppo oppia uusia asioita.
Toisessa asteessa nuorilla pitäisi olla mahdollisuus osallistua koulutukseen - nyt monet ihmiset eivät mene kouluun, koska heillä ei ole varaa siihen.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Kieli

Kielisaarekkeilla opitaan, että on tärkeää käyttää äidinkieltään. On myös tärkeää saada palvelua, apua ja tukea omalla äidinkielellään.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Yhdessä enemmän

RKP:n eduskuntavaaliohjelma 2019

Tutustu