Näytä video
200

Wahlsten Stina

"Ympäristöystävällisempi Suomi, kiertotalous ja vihreä verouudistus"

Haluan tehdä töitä yrittäjyyden, ympäristönsuojelun ja tasa-arvon puolesta. Haluan edistää yrittäjyyttä erityisesti sen alkuvaiheessa, kun yrittäjä on aloittamassa liiketoimintansa. Haluan nähdä ympäristöystävällisemmän Suomen, joka ennakoivasti tekee töitä ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi, ja haluan elää tasa-arvoisessa yhteiskunnassa, jossa on yhtäläiset ihmisoikeudet kaikille; sukupuolesta, seksuaalisuudesta tai alkuperästä riippumatta.

Nimi: Wahlsten Stina
Syntymävuosi: 1992
Vaalipiiri: Helsingin vaalipiiri
Kotipaikka: Kallio
Titteli: Business Improvement Manager
Sähköposti: stina.wahlsten@gmail.com
www: https://www.stinawahlsten.com/
Jäsenenä:
Svenska Kvinnoförbundet
Svenska Kvinnoförbundet
Svensk_Ungdom
Svensk Ungdom

Vaaliteemat

Työ ja yrittäjyys

Korkea työllisyys tukee taloutta parhaiten.

Yrittäjyys tulisi toimia talouden kulmakivenä ja olla hyvinvoinnin edellytys. Meidän pitäisi luoda suotuisat olosuhteet kestävälle talouskasvulle, korkeammalle työllisyysasteelle ja yleensä yrittäjyydelle. Siksi minä kannatan yrittäjäystävällistä Suomea, jossa on helppo palkata, ja jossa uudistetaan perhevapaat jaettavaksi tasan vanhempien välillä tasa-arvoisemman työmarkkinan puolesta.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Ilmasto ja ympäristö

Yksi tämän päivän suurimmista haasteista on ilmastonmuutos.

Meidän on pakko muuttaa elämäntapaamme ja luoda uusia kestävämpiä, ja pitkän aikavälin, ratkaisuja. Minä tulen tekemään töitä sen eteen, että Suomi toimisi kiertotalouden edelläkävijänä, ja ottaisi käyttöön vihreämmän verotuksen, jossa saastuttaminen on kustannus ja kestävämpien ratkaisujen valitsemiseen kannustetaan.

Haluan nähdä ympäristöystävällisemmän Suomen, joka ennakoivasti tekee töitä ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Tasa-arvoinen Suomi

Haluan elää yhteiskunnassa, jossa kaikilla on tasavertaiset ihmisoikeudet riippumatta sukupuolesta, seksuaalisesta suuntautumisesta ja alkuperästä.

Haluan oikeudenmukaisen palkitsemispolitiikan, ja haluan elää maassa, jossa tunnen oloni turvalliseksi ja hyväksytyksi. Teen töitä suvaitsevaisen yhteiskunnan puolesta, jossa ei ole rasismia, syrjintää tai vihapuhetta, ja jossa translaki uudistetaan. Koulutuksen ja ymmärryksen myötä voimme rakentaa avointa ja osallistavaa yhteiskuntaa, jossa kaikilla olisi mahdollisuus saavuttaa potentiaalinsa.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Yhdessä enemmän

RKP:n eduskuntavaaliohjelma 2019

Tutustu