Spela video
254

Andersson Niklas

"Jag kommer att fortsätta det arbete jag inledde 2005 för våra regioner och hemtrakter i Nyland, för familjerna och trygghet i samhället. "

Jag är bosatt i Raseborg, har rötter i Östnyland, gift och är pappa till fyra barn, både tonåringar och knattar. Jag har en utbildning som skogsbruksingenjör, magisterexamen i naturresursförvaltning och grundstudier till officer. Just nu jobbar som företagare och konsulterande projektledare. Under 20 år i arbetslivet har jag hunnit med en karriär både som utvecklare, projektledare, heltidspolitiker och ministerspecialmedarbetare.

Namn: Andersson Niklas
Födelseår: 1978
Valkrets: Nylands valkrets
Hemort: Raseborg
Titel: Företagare
www: https://niklasanderssonfi.wpcomstaging.com/riksdagsvalet-2019/

Viktiga politiska frågor

Arbete och företagande

För regionernas framtid i Nyland, för kommunikationer, arbete och företagande och hållbar utveckling i hela Nyland.

Läs mer i vårt valprogram ›

Världens barnvänligaste land

Familjeförmånsreformerna ska ge fler valmöjligheter för familjerna, inte färre. Vi ska kompensera den 30 % som barnbidragen fallit i värde på bara några år. Ge möjlighet för en trygg uppväxt som stöder familjer, trygg skola och en utbildning som ger en god skjuts in i vuxenlivet.

Läs mer i vårt valprogram ›

Trygghet

Trygghet i samhället innebär att vi kan ta hand om varandra, ung och gammal. Men det betyder också tillräckliga resurser för våra säkerhetstjänster, polisen på landsbygden, FBK:s framtid och tillräckliga resurser för sjöräddningen i vår skärgård.

Läs mer i vårt valprogram ›

Mera tillsammans

SFP:s RIKSDAGSVALSPROGRAM 2019

Bekanta dig